Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.
Kaymakam Oktay mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesinin, milletin azim ve kararlılığıyla bugün de aynı inançla yanmaya devam ettiğini belirtti.
Gençlerin ülkenin geleceğindeki önemine dikkat çeken Oktay, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin; vatanını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Zafer Oktay, mesajının sonunda başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm istiklal kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek, tüm vatandaşların ve gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
