Kırkağaç Engelliler Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, derneğin yeni yönetimi Başkan Dönmez’e çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verirken, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik yapılabilecek ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye Başkanı Üstün Dönmez, yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran her türlü çalışmanın yanında olduklarını ifade etti. Başkan Dönmez, belediye olarak iş birliği ve dayanışma içinde ortak projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.
Ziyaret sonunda Kırkağaç Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, misafirperverliği ve destekleri dolayısıyla Başkan Dönmez’e teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.
