14 MİLYON TL’LİK DEV YATIRIM

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün yoğun girişimleri sonucu ilçeye 14 Milyon TL değerinde spor kompleksi kazandırılması için protokol imzalandı.

Göreve başladığı günden itibaren “Sevdamız” dediği Kırkağaç için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, bir süre önce doğalgaza kavuşan ilçeye yeni bir yatırım daha kazandırdı.
Dev yatırımın tüm aşamalarını yakından takip eden ve bakanlık nezdinde girişimlerini sıklaştıran Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mehmet Emin Güngör ile birlikte bugün yaptığı Ankara ziyareti kapsamında Spor Toto teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret ederek 14 Milyon TL’lik dev yatırım için protokolü imzaladı.

DEV TESİS GENÇLERE YENİ BİR NEFES OLACAK
İlçemize kazandırılan 14 Milyonluk dev spor kompleksinin gençlere yeni bir nefes olacağını belirten Başkan Gedüz, “Bu güzel proje ilçemiz gençlerine çok iyi gelecek onların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, kıymetli vakitlerini dolu geçirebilmelerine vesile olacak. Dev tesis içerisinde;

  1. Kapalı yüzme havuzu,
  2. 500 kişilik tribünlü futbol sahası (76×113 ebatlarında) 4lü soyunma odası,
  3. Basketbol sahası,
  4. Tenis kortu,
  5. Kapalı halısaha,
  6. Gençlik merkezi
  7. Halı saha (22×44 ebatlarında) olacak” dedi.
    Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Başkan Gedüz, “Dev tesisin yapımında desteklerini esirgemeyen başta hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere AK Parti Manisa Milletvekillerimize, ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e teşekkürlerimi sunarım. İlçemizin gençlerine ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir