KIRKAĞAÇ’IN KADERİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN ELİNDE

İlçemizde yaşanan depremler dolayısıyla yeni bir İmar Planı Revizyonu yapılmasına ihtiyaç duyulduğundan Belediye Meclisine sunuldu. Kırkağaç’ın kaderi Belediye Meclis üyelerinin alacağı İmar Plan Revizyonu kararı ile belirlenecek.
Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün talimatı ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün talebi kapsamında İlçede yaşanan yoğun depremler sebebiyle ilçe merkezini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planında revizyon yapılması Kırkağaç Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Gündem maddesi, oy birliği ile değerlendirilmek üzere Hukuk ve Tarifeler, İmar, Plan ve Bütçe, Yollar ve Kırsal Kalkınma Komisyonlarına gönderildi.
Konu ile ilgili Kırkağaç Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İlçemizde yaşanan depremler sebebiyle ilçemizin jeolojik ve jeoteknik yapısına uygun, sosyal teknik ve altyapı alanlarını güçlendiren İmar Planı Revizyonu yapılması konusunda Belediye Başkanımız Yaşar İsmail Gedüz’ün talimatı ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün talebi ile konu Belediye Meclisinin 02.12.2020 tarihli toplantısında tüm komisyonlara havale edilmiş ve komisyon kararları gereği İmar Planı Revizyon çalışmalarına başlanılacaktır. İlçemize hayırlı olsun”

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir