KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ KİLİT PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Kırkağaç Belediyesi kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, “Kırkağaç’ımızın her mahallesini daha güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kırkağaç Belediyesi, ilçe genelindeki mahallelere dokunmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız sürerken, çalışmaların tamamlandığı mahalle sayıları artıyor.
Kırakağaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cinosman Mahallesi 6 Sokak, 20 Sokak ve 12 sokağın bir bölümünde ayrıca tarihi Orta Cami çevresinde beton kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Mahalledeki sokaklar yeni görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı. Cinosman Mahalle sakinleri sokaklara kilit parke taşı döşenmesiyle tozdan topraktan kurtulduklarını belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’e ve ekiplere teşekkürlerini iletti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Kırkağaç’ı daha da güzel hale getirmek için her konuda çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız kilit parke taşı çalışmalarıyla birlikte toprak ve çamurlu sokaklardan kurtularak daha sağlıklı şartlarda ulaşım sağlayabiliyor. Ayrıca mahallelerimiz yeni bir görünüme kavuşuyor.

Kırkağaç Belediyesi olarak gece gündüz demeden hangi mahallemizde ne sorun varsa anında çözüm oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir