Alifakı’da Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmaları Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Alifakı mahallesinde yeni içme suyu hattı döşeme işlemlerine başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, mahalleyi ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kırkağaç ilçesine bağlı Alifakı mahallesinde bin 700 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasına başladı. Daire Başkanı Fevzi Demir de mahalleyi ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarette MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Büyükşehir Meclis Üyesi Ünal Kıykaç ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Müdürü Tahsin Arslan da hazır bulundu.
“İşin özü tasarruf”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalarına devam ettiklerini bildiren İçme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, “Yeni açtığımız sondajdan içme suyu depolarına kadar bin 700 metre terfi hattı döşüyoruz. Alifakı’da yaptığımız bu hizmet ile mahallelinin içme suyu sıkıntısını gidereceğiz. Diğer tüm mahallelerimizde de vatandaşlarımıza içme suyu temini konusunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Dünya genelinde etkisini gösteren bir kuraklık tehlikesi var. İşin özü tasarruflu olmaktan geçiyor” diye konuştu.
“Yakın zamanda hemşerilerimizin kullanımına sunulacak”
Mahalleye yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarı Burhanettin Top, “MASKİ, açılan sondajdan mahallemize içme suyu hattı döşeme işlemlerine başladı. Yeni su kaynağımız yakın zamanda hemşerilerimizin kullanımına sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, bizleri ziyaret eden daire başkanımız Fevzi Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir