Başkan Adayı DÖNMEZ, Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün DÖNMEZ, İlçemizde ki doktorlar, hemşeriler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çiçek takdim etti. Dönmez, “Halk sağlığı mücadelesinde yoğun mesai harcayan doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlu olsun.”dedi.

İlçemizde ki sağlık çalışanları, hemşireler ve doktorları ziyaret ederek çiçek takdim eden CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün DÖNMEZ, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
Tüm sağlık çalışanlarının insan hayatında önemli rol üstlendiğini ve kutsal bir görev yaptıklarını ifade eden DÖNMEZ, “Sağlık alanındaki gelişmelerde doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın payı, deneyimleri ve büyük gayretleri olduğunu biliyoruz. “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyerek büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hekimlerimize olan inancının kararlılığını, bu özel günde bir kez daha görüyor ve anlıyoruz.
Doktorlarımızın ve diğer sağlık çalışanlarımızın karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveri ile yürüttüklerini unutmamamız gerekiyor. Sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddet olayını ise kınıyoruz. Bizlerin sağlığı için gecesini gündüzüne katıp, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.”dedi.

About The Author