CHP Başkan Adayı DÖNMEZ, Nakliyecilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün DÖNMEZ, Kırkağaç Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığını ziyaret etti. Başkan Dönmez, ziyarette nakliyecilerin sorunlarını dinleyerek, “Halkımız bizi bu göreve layık görürse eğer hemşerilerimiz ve ilçemiz 31 Mart sonrası sorunların bir bir çözüme kavuştuğu belediyecilik anlayışını görecekler buradan sözünü veriyorum. Görevim süresi boyunca da ilçemizin en uzak köyleri dahil eşit hizmet anlayışı ve projelerimiz ile Kırkağaç’ımız bir MARKA ŞEHİR olacak…” dedi.

Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde Başkan Aytaç DERELİ tarafından karşılanan CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı DÖNMEZ’e nakliyecilerin sorunları dile getiren Başkan Dereli, “Nakliyeciler kooperatifi olarak yıllardır çözüm bulamadığımız sorunlardan biri olan galericiler sitesi yanından kooperatifimize açılacak olan ve nakliyecilerimizi ulaşım açısından şehir içine girme zorunluluğunu ortadan kaldıracak yol projesidir. Biz nakliyeciler kooperatifi olarak bu yolun açılmasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” diyerek CHP Adayım Üstün DÖNMEZ’e çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün DÖNMEZ, “ Kooperatif Başkanımıza samimi ve sıcak sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yola çıktığımızda sizlerin ihtiyaçlarını merkeze alarak Kırkağaç’ın her köşesine dokunmak için çalışmalarımıza başladığımızı deklare etmiştik. Diyalog ile çözülmeyecek sorun yok. 31 Mart sonrası Belediye Başkanlığı görevi bize nasip olduğunda İlçemizde yaşayan her kesimin sorunlarını çözeceğiz. Şeffaflık ve hesap verilebilirliği de hiç bir zaman ihmal etmeyeceğiz. Kırkağaç’ta ki yıllardır biriken sorunları ve şikayetleri çözmek için çıktığımız bu yolda halkımızda görecek ki projelerimiz, tarımımız ve ürettiklerimizi değerli kılarak İlçemizi bir MARKA ŞEHİR olacak” dedi.

About The Author