FOTOĞRAF TUTKUNLARI KIRKAĞAÇ’I GEZDİ

Pyxis fotoğraf kulübü Kırkağaç Tarihi Gurme Şehri Kalkınma Derneğini ziyaret etti. Kırkağaç’ta gün boyu tarihi bölgelerde de fotoğraf çeken Fotoğraf sanatçıları daha sonra Kırkağaç Tarihi Gurme derneğini ziyaret ederek burada ilçenin geleneksel yemeklerini tattılar.

Kırkağaç Tarihi Gurme Şehri Kalkınma Derneği Başkanı Cahit Uslu açıklamasında Kırkağaç’ımız için küçük derneğininiz için büyük bir adımdı. Değerli büyüğümüz sayın Ümit Evran’ ın da üyesi olduğu Pyxis fotoğraf kulübünü dün Kırkağaç Tarihi Gurme Şehri Kalkınma Derneği olarak ağırladık.
Sadece İlçemizin geleneksel yemekleri ile oluşan bır menü hazırladık ve tüm konuklarımız ilk kez yedikleri yemeklerimizi çok sevdiklerini söyleyerek aramızdan ayrıldılar.
Bu özel buluşmaya sebep olan, yemeklerimizi tanıtma yolunda elimizden tutan Ümit Evran’a teşekkür ederim dedi.

About The Author