KIRKAĞAÇ OSB’NİN YERİ BELLİ OLDU

Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından yıllardır ilçeye kazandırılması planlanan ve önemli bir yatırım olan OSB alanı ile ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için bir önemli adım daha atılarak, yapılması planlanan yer netlik kazandı.
Kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla Manisa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda, Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin ilçemiz Şaireşref, Tevfikiye ve Memiş Mahallerini kapsayan yaklaşık 100 hektarlık alana yapılmasına tüm yetkililer tarafından uygun görüş verildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, “Uzun zamandır tüm çalışmalarını hassasiyet gayret ve özveri ile takip ettiğimiz Kırkağaç Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projemiz için bir aşamayı daha aşmış olduk. Bugün yaptığımız toplantıda ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla bir araya gelerek kurulacak olan OSB için yerimizi belirledik” dedi.
Süreci büyük bir heyecan ve zevkle takip edeceklerini ifade eden Başkan Gedüz, “Bölgenin kaderini değiştirecek olan OSB’yi ilçemize kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu süreçte göstermiş oldukları desteklerden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerine, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize, projede emekleri olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kırkağaç Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir