KIRKAĞAÇ YÖRESEL YEMEKLER PAZARI AÇILDI

Kırkağaç’ta sosyal medya da başlayan ve hafta sonu Kırkağaç Şehitler parkında süren serüven oldukça güzel geçti . İlçemizin yöresel birbirinden güzel yemeklerini sergiliyen Kırkağaçlı hanımlar ise gördükleri ilgiden memnunlardı. Yapılan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Mahmure Özerdem günlerdir hummalı bir çalışmanın neticesinde, Kadın ve Genç Girişimcileri destekleme grubu olarak bugün ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Bu güzel günümüze katılarak bizleri onurlandıran Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Güngör CHP İlçe Başkanı Özcan Kaçar, MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz, Ziraat Odası Başkanımız Emin Özarı ve İlçemiz Kırkağaç İstanbul, İzmir, Akhisar, Soma, Manisa, Balıkesir gibi çevre il ve İlçelerden gelen Kırkağaçlı dostlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.
Kırkağaç’tan Kendisi Amerika’da görevli Prof Alp Özerdem ile evli olan Hürriyet Gazetesi yazarı Ayçe Bükülmeyen Özerdem ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da Kırkağaç Tarihi Gurme Şehri grubumuzun ilk çalışması olan Yöresel Yemekler Pazarı’nın ilki çok güzel ve keyifli bir şekilde geçti. Kadınlarımız öyle güzel ve özenli hazırlanmışlar ki etkilenmemek mümkün değil. Aylardır fotoğraflarına baktığım tüm yemekleri bir arada görünce tatmadığım yemek kalmadı. Hepsi o kadar lezzetliydi ki tatları damağımda kalarak ayrıldım Kırkağaç’tan. Hatta paket paket de satın aldım sonrasında yapmak için…

Emeği geçen tüm kadınlarımızı kutluyorum dedi. Stadlarda yemekleri ve el işlerini sergileyen Kırkağaçlı bayanlar ise çok mutluyuz artık yöresel yemeklerimizi hem ssoyhal medya ve hemde bu tür sergiler ile daha da güzel tanıtacaklarını ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz dediler.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir