BARINAK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte yer teslimi yapılan hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Gedüz ve Kaymakam Oktay, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yetkililer merkezin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Başkan Gedüz, “Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir yaşam alanı sunmak amacıyla bu projeyi hayata geçiriyoruz. Merkezimiz tamamlandığında, sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyonunun yanı sıra, kısırlaştırma, aşılama ve tedavi hizmetleri de verilecek. Böylece sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artıracak ve onların daha sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlayacağız” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Gedüz ve Kaymakam Oktay, merkezin içerisinde yer alacak bölümler hakkında ve hali hazırda Belediye tarafından devam eden veterinerlik hizmetleri hakkında Veteriner Hekim Volkan İşler’den bilgi aldı. Merkezde, kedi ve köpekler için ayrı ayrı bölümler, tedavi ve aşılama odaları, kısırlaştırma odaları ve sosyal alanlar yer alacağı belirtildi. Merkezin 4 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

About The Author