BAŞKAN GEDÜZ VE KAYMAKAM OKTAY ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan ajans temsilcileri ve yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltı programına Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Belediyesi birim amirleri ile basın mensupları katıldı.
Programda konuşma yapan Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, gazetecilerin toplumdaki en önemli görevlerden birini üstlendiğini belirterek, “Gazeteciler, kamuoyunu bilgilendiren, halkın doğru haber alma hakkı için çalışan kişilerdir. Bizler de yerel yöneticiler olarak, gazeteci arkadaşlarımızla iş birliği içerisinde, ilçemizin tanıtımını ve gelişimini sağlamaya çalışıyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın mensuplarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Kahvaltının ardından, Kırkağaç’ta devam eden ve planlanan projeler hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Gedüz, şunları söyledi:
“Gıda ihtisas organize sanayi bölgesi projemiz için çalışmalarımız sürüyor, ÇED raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu, son toplantılar yapılacak.
Alacalar ve Gökçukur mahallelerinde yapılacak köy kahveleri için ihale süreci tamamlandı.
Dört köyümüzde eksik olan düğün salonlarını söz verdiğimiz gibi inşa edeceğiz.
Hayvan barınağı yer teslimi yapıldı, inşaatımız başladı.
Spor kompleksi ve belediye hizmet binamızın yapımı sürüyor.
Köylerimizde ve İlçe merkezinde taş döşeme işlemleri aralıksız sürüyor.
Toki tarafından ilçemizde yapılacak 230 konut projesi için çalışmalar devam ediyor.”
Program, Başkan Gedüz ve Kaymakam Oktay’ın basın mensuplarına hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

About The Author