DÖNMEZ, KIRKAĞAÇ DEĞİŞİME HAZIR..

CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün DÖNMEZ, gece gündüz demeden ziyaretlerine devam ediyor. Gündüzü ayrı akşamı ayrı gerçekleştirdiği vatandaş ve esnaf buluşmalarında DÖNMEZ, “Gittiğimiz her yerde projelerimizi anlatırken, vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün DÖNMEZ, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Gittiği yerlerde mahalle sakinlerinin hal ve hatırını sorup, sıkıntılarını dinleyen Başkan adayı DÖNMEZ, esnafların işyerlerini ziyaret edip, bol ve bereketli kazançlar diliyor.

Her gittiği yerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek hemen çözüm üretebileceği konularda 24 saat içinde çözen Başkan adayı DÖNMEZ,  diğer talepler içinde 31 Mart seçimlerini işaret ederek destek istiyor.

Başkan dönmez yaptığı açıklamada; “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımıza yapacağımız hizmetleri bahsederken yüreğimizi ve inancımızı gördüklerinde bizlere olan inançları gözlerinde ışıltı ve mutluluk oluşmasına neden oluyor bu da bizleri çok mutlu ediyor… 1 Nisan sabahı Kırkağaç’ın her mahallesinde büyük bir değişim olacak. Bu değişime artık halkımızda inanıyor ve istiyor.” dedi.

About The Author