KIRKAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI GEDÜZ MAHALLE MUHTARLARINI AĞIRLIYOR

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, mahalle muhtarlarıyla mahalle sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Başkan Gedüz bugün, belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; Cinosman, Musalar, Karaali, Hıdırağa, Memiş, Sarıağa, Kadriye, Zorağa, Yeni Mahalle, Tevfikiye ve Şair Eşref Mahallesi muhtarlarını ağırladı.
Başkan Gedüz, pandemi sürecinde kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı şekilde ulaştırılması için muhtarlarla iletişim içinde olmaya devam edeceklerini söyledi. İlçe merkezi ve mahallelerdeki sorunları çözüp eksikleri gidermek için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Gedüz, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde mahallelerinizde yaşanan sıkıntıları bizlere daha rahat bir şekilde ulaştırabilmeniz, taleplerinizi dinleyebilmek için toplantılara başladık. Birim amirlerimizle birlikte sorunları dinliyoruz, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Pandemiden dolayı muhtarlarımızı tek ya da ikili gruplar halinde alıyoruz bu sayede sorunlarla hem daha detaylı ilgileniyoruz hem de önlemimizi almış alıyoruz. Hafta boyunca muhtarlarımızı ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir