KZOB internette Mağaza açıyor

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı, ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmek amacıyla internet üzerindeki sanal mağazalarda şube açacağını duyurdu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı: “2021 yılından itibaren daha geniş kitlelere ulaşabilmek ve ürünlerimizi daha fazla ailemizin mutfağına ve sofrasına ulaştırabilmek amacıyla odamızın markasını, Hepsiburada, GittiGidiyor, N11 ve Trendyol gibi sanal mağazalarda da şubeler açacağız.

İşte bu internetteki sanal mağazalarımızda yer almak için, odamızın iletişim hizmetlerini sağlayan hizmet bilgisayar tarafından hizmet binamızda personelimize bu konu ile ilgili bir eğitim semineri verildi.
Değerli üreticilerimiz yaptığımız herşey sizlerin ürettiği tarımsal ürünlerin pazarlaması içindir.
Bugünün küçüğü olan markamız, Allah izin verirse sizlerde destek verirseniz, ileride ulusal bir marka olmaya doğru çalışmalarına devam edecektir . Allah yolumuzu açık etsin Amacımız ne kar etmektir ne de para kazanmaktır. Amacımız tamamen çiftçilerimize hizmet etmektir. Çünkü çiftçilerimiz ne zaman kendi ürünlerini kendileri paketleyip satabilirlerse işte o zaman gerçek manada para kazanmaya başlayacaklardır. Çünkü hiçbir ticaretçi hiçbir Tüccar bizim ürettiğimiz mallarımızı bir lira fazla vermez , elinden geldiğince düşük fiyatı almaya çalışır .

Onun için biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Kendi ürünlerimizi kendimiz pazarlayacağız. Yaptığımız işi kimse küçük görmesin , çıraklığını yapmadığınız bir işin ustası olamayız. Unutmayalım ki Ulu çınarlar da ilk toprak yüzüne çıktığında küçük bir ot parçasıydı. Onun için gelecekten Allah’ın izniyle ve sizlerin desteği ile çok umutluyuz.

Bu marka sizin markanız, bu marka Kırkağaç’ın markası, el ele verin paylaşımlar yapın , Kendi sanal hesaplarınızda bunları paylaşın , büyürsek hep beraber büyüyeceğiz.” dedi.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir