Kırkağaçlı Muhtarlardan Başkan Ergün’e Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, Kırkağaç’a ziyarette bulunarak yaklaşık 45 kilometrelik grup yolları asfaltlanan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Çalışmaları anlatan mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.

Yol yapım çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta Çaltıcak, Dualar, Hacet, Kınık, Işıklar, Güvendik, Fırdanlar, Çobanlar ve çevre mahallelerin ulaşımını sağladığı yaklaşık 45 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama uygulaması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla vatandaşlar daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ergün Aksoy da Kırkağaç’a ziyarette bulunarak 45 kilometrelik grup yolları tamamlanan mahalle muhtarları ile bir araya geldi ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Daire Başkanı Aksoy’a ziyareti esnasında Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz da eşlik etti. İlk olarak Gelenbe Mahallesi’nin Kırkağaç girişinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceleyen Daire Başkanı Ergün Aksoy, daha sonra birçok mahallenin ulaşımını sağlayan yaklaşık 45 kilometrelik asfalt çalışmasını da inceledi. Daire Başkanı Ergün Aksoy, daha sonra Güvendik Mahalle Muhtarı Erdem Kıvrak’ın ev sahipliğinde Gelenbe Mahalle Muhtarı Mustafa Uyar, Çobanlar Mahalle Muhtarı Bahtiyar Tosun, Kınık Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kıral, Hacet Mahalle Muhtarı Mehmet Efe, Işıklar Mahalle Muhtarı Necmi Işık, Dualar Mahalle Muhtarı Adem Budak, Çaltıcak mahalle Muhtarı Ramazan Demir, Fırdanlar Mahalle Muhtarı Yüksel Demir, Bostancı Mahalle Muhtarı Mehmet Tarlacı ve Gökçukur Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Evgin ile bir araya geldi.
Muhtarlar Çalışmalardan Memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen asfalt çalışmaları mahalle muhtarlarını da memnun etti.
Gelenbe Mahalle Muhtarı Mustafa Uyar: “Yolumuz bozuk olduğundan dolayı Büyükşehir Belediyesi bize bu konuda yardımcı oldu. Bu konuda memnunuz.
Kınık Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kıral: “Önceden böyle çalışmalar görmedik. Asfalt yapılacaksa aylarca, yıllarca bekliyorduk. Allah razı olsun Cengiz Başkanımıza ve ekibinden. Çok teşekkür ediyorum.
Hacet Mahalle Muhtarı Mehmet Efe: “Bizim yolumuz 2017’de oldu. Geçen sürede yollar yine bozuldu. Tekrar müracaat ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.
Işıklar Mahalle Muhtarı Necmi Işık: “Yolumuz bu yıl asfalt oldu. Teşekkür ederiz tekrar asfalt olduğu için” diye konuştu.
Dualar Mahalle Muhtarı Adem Budak: “Yolun önceki durumu kötüydü. Şimdi çok güzel oldu Allah razı olsun.
Çaltıcak mahalle Muhtarı Ramazan Demir: “Cengiz Başkanımıza teşekkür ederim bu hizmetlerden dolayı.
Fırdanlar Mahalle Muhtarı Yüksel Demir: “Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yolumuz çok güzel oldu.
Güvendik Mahalle Muhtarı Erdem Kıvrak: “Gelenbe’den Hacet’e kadar olan yaklaşık 45 kilometrelik grup yolumuzun bozuk olmasından dolayı yeniden asfaltlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Bostancı Mahalle Muhtarı Mehmet Tarlacı: “Cengiz Başkanımıza buradan saygılarımızı iletiyoruz. Hizmetlerinden çok memnunuz. Bostancı mahallesi olarak alt ve üst yapımız tamamlandı. Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

About The Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir